B: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
→‎top: ganti tembung, replaced: Kayata → Kaya ta using AWB
c (→‎top: mertal tembung, replaced: ngelambangake → nglambangaké using AWB)
c (→‎top: ganti tembung, replaced: Kayata → Kaya ta using AWB)
 
{{wiktionarypar2|B|b}}{{dab-huruf}}{{Latin alphabet navbox|uc=B|lc=b}}
'''B''' punika aksara kaloro sajeroning [[alfabet Latin]].Ing [[basa Latin]] lan [[basa]] liyané lumrahé.KayataKaya ta (kagolong [[basa Indonésia]]), aksara punika bisa nglambangaké utawa didadèkaké pralambang [[konsonan dwibibir]], mligi [[fonem]] {{IPA|[b]}}, [[èksplosif|konsonan letup]] [[konsonan dwibibir|dwibibirnyuwara]].
 
== Sajarah ==
352.737

besutan