Basa Madura: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
c
→‎Rupa-rupaning Basa Madura: ganti tembung, replaced: kayata → kaya ta using AWB
c (→‎Rupa-rupaning Basa Madura: ganti tembung, replaced: kayata → kaya ta using AWB)
 
* Dhialek Pamekasan
* Dhialek Sumenep
*[[Gambar:Madoereesch-Nederlandsch Woordenboek, N.H. Kiliaan, 1905.jpg|jmpl|305x305px|Bausastra Madura-Landa]]Dhialek Pendhalungan (Sing dipituturake ing Jawa Wétan, Tapalkuda kayatakaya ta Probolinggo, Pasuruan)
* Dhialek Kangean
* Basa Bawean.
352.737

besutan