Wedhus: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
c
→‎Susu: ganti tembung, replaced: Kayata → Kaya ta using AWB
c (→‎Daging: dandani pangéja, replaced: manéh → manèh using AWB)
c (→‎Susu: ganti tembung, replaced: Kayata → Kaya ta using AWB)
 
== Susu ==
Susu wedhus' iku bisa kanggo obat keséhatan. KayataKaya ta ''asma'', ''bronchitis'', ''TBC'', lan liya-liyané. Asiling susu wedhus iku mau sawisé diolah bisa digawé:
# karamel
# kaprina
352.737

besutan