Krambil: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 sasi kepungkur
c
→‎Santen klapa: ganti tembung, replaced: Kayata → Kaya ta using AWB
(ganti isi, replaced: tanduran → tuwuhan (4))
c (→‎Santen klapa: ganti tembung, replaced: Kayata → Kaya ta using AWB)
 
=== Santen klapa ===
[[Santen]] klapa kalebu cuwèran kang bébas [[kolésterol]], awit [[lemak]] kang ana ing [[santen]] [[klapa]] kalebu [[lemak]] [[nabati]].<ref name="internet1">[http://www.kohalal.com/content/santan-kelapa-m-s](dipunundhuh tanggal 18 April 2011)</ref>
[[Santen]] bisa digunakaké ing akèh masakan.<ref name="internet1"/> [[Santen]] uga bisa dadi bahan dhasar masakan.<ref name="internet1"/> Tuladhané masakan [[kari]],[[nasi lemak]],[[kuih-muih]],[[kek]], [[biskut]], [[kaya]], lan liya-liyané.<ref name="internet1"/> Saliyané iku uga akèh masakan [[tradhisional]] kang nggunakaké [[santen]] kanggo kuah utawa bahan dhasar kanggo ngencéraké.<ref name="internet1"/> KayataKaya ta sega gandhul, [[sega gandhul]] iki masakan khas [[Pati]].<ref name="internet1"/> Conto liyané ya iku soto.<ref name="internet1"/> Méh saben laladan nduwé masakan [[soto]], dadi ana kang diarani soto [[Kebumén]], soto [[Kudus]], soto [[kebo]], [[soto]] [[ayam]], soto [[kanjengan]] lan liya–iyané.<ref name="internet1"/> Soto kang nggunakaké santen lumrahé diarani soto [[butheg]], déné soto [[bening]] lumrahé soto kang ora nganggo santen.<ref name="internet1"/>
 
Santen kang wis di[[stéril]] luwih gampang digunakaké.<ref name="internet1"/> Santen iki lumrahé diarani santen instan.<ref name="internet1"/> Saiki akèh pabrik-pabrik kang mroduksi [[santen]] [[instan]].<ref name="internet1"/> Santen instan luwih praktis amarga ora usah [[marut]] lan [[meres]] [[klapa]], mung kari nyuwék bungkusé lan dicampur ing masakan.<ref name="internet1"/>
352.737

besutan