Voli: Béda antara owahan

107 bèt wis dibusak ,  4 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl Besutan visual
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl Besutan visual
 
 
Volleyball dilindhungi Federasi Internationale de Volleyball (FIVB) sing didegake ing taun 1948 lan dadi induk organisasi voli internasional.<ref>{{Cite web|url=https://www.bobo.my.id/2020/09/sejarah-bola-voli-di-dunia-penjelasan.html|title=Sejarah bola voli Indonesia dan dunia penjelasan lengkap|website=Bobo Sport|access-date=2020-09-11}}</ref>
ing Indonesia, organisasi olahraga voli kasebut dirayakake dening Asosiasi Bola Voli Indonesia utawa PBVSI.
 
== Lapangan permainan ==
Naraguna anonim