René Descartes: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  2 sasi kepungkur
c
→‎top: clean up using AWB
(→‎top: ganti isi, replaced: mliginé → mligi)
c (→‎top: clean up using AWB)
 
}}
 
'''René Descartes''' ([[La Haye]], [[Prancis]], [[31 Maret]] [[1596]] – [[Stockholm]], [[SwediaSwèdhen]], [[11 Fèbruari]] [[1650]]), uga kondhang mau '''Cartesius.''' [[Filsafat|Filsuf]] lan [[matematikawan]] [[Perancis]] iki kang nganggit buku ''Discours de la méthode'' (1637). Buku iki metu
 
Saka buku iki kawentar pocapan ''[[Cogito Ergo Sum]]'' kang racaké kasalin ing Inggris dadi ''I think, therefore I am.'' Utawa kira-kira ing [[Basa Jawa]], ''Aku mikir mula aku ana.'' Akèh kang nganggep, ukara iki kang dadi penandha filsafat moderen, mligi ing jagad sisih kulon. Seka tulisané, Descartes ngajap supaya nganggo pikiran.
1.936

besutan