John Terry: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  6 sasi kepungkur
c
→‎top: ndandani pangéjaning tembung, replaced: resmine → resminé using AWB
(Nyilikaké gambar)
c (→‎top: ndandani pangéjaning tembung, replaced: resmine → resminé using AWB)
}}
 
'''John Terry''' ya iku juru main bal kang asalé saka Inggris lan saka klub Chelsea FC. John Terry ya iku juru main bal kang asalé saka Inggris lan saka klub Chelsea FC.<ref name="internet 1">[http://www.johnterry.azplayers.com/] (diakses tanggal 15 Juli 2011)</ref> John Terry wiwit karir saka Senrab, lan pas umuré 14 taun pindah menyang Chelsea FC.<ref name="internet 1"/> John Terry wiwit debut resmineresminé tanggal 28 Oktober 1998 dadi juru main ganti ning Piala UEFA seri karo Aston Villa FC.<ref name="internet 1"/> John Terry dadi juru main kunci sing cocog menyang Chelsea FC lan nagarané Inggris.<ref name="internet 1"/> John Terry main ning Liga Champion taun 2007-2008 Liga pungkasan ning [[Moskow]] tanding karo [[Manchester United]].<ref name="internet 1"/> Kajuwaraan sing naté dieloni John Terry menyang klub ya iku [[FA cup]], [[UEFA cup]], [[FA community Shield]] lan ugi [[Liga Champions]].<ref name="internet 2">[http://www.goal.com/id-ID/people/england/1639/john-terry] (diakses tanggal 15 Juli 2011)</ref> John Terry dadi sosok sing ora ana gentine menyang Chelsea dadi bèg The Blues. wes 9 Trofi dikoleksi sak uwise dadi kapten tim sak uwise ditinggal juru main Prancis, Marcel Desailly.<ref name="internet 2"/> John Terry cs ngeterke Chelsea FC njuwarai Premier League taun 2005 sawisé klub iku pungkasan juara 50 taun kapungkur ya iku taun 1955 lan juara Liga Utama Inggris taun 2006 lan uga [[Piala Liga]] ning taun 2005.<ref name="internet 2"/>
 
== Rujukan ==
352.737

besutan