John Couch Adams: Béda antara owahan

10 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
c
→‎Penghargaan: ndandani pangéjaning tembung, replaced: paling saé → ingkang saé piyambak using AWB
(→‎Prestasi: ganti isi, replaced: ananging → nanging)
c (→‎Penghargaan: ndandani pangéjaning tembung, replaced: paling saé → ingkang saé piyambak using AWB)
* Anggota kehormatan Luar Negeri saking ''American Academy of Arts and Sciences'' ing taun [[1847]].<ref name=AAAS>{{cite web|title=Book of Members, 1780-2010: Chapter A|url=http://www.amacad.org/publications/BookofMembers/ChapterA.pdf|publisher=American Academy of Arts and Sciences|accessdate=1 April 2011}}</ref>
* ''Copley medal'' saking ''Royal Society'' ing taun [[1848]];
* ''Adams Prize'', ingkang dipundhirikaken déning anggota kolega St John, ingkang badhé dipunparingaken kalih taun sapisan kanggé ilmuwan palingingkang saé piyambak ing babagan subjek ngèlmu matematika.
* Présidhèn ''Royal Astronomical Society'' ing taun [[1851]]-[[1853]] lan ing taun [[1874]]-[[1876]].
 
352.737

besutan