Candhi Badut: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
→‎Khusus: ndandani pangéjaning tembung, replaced: kabeh → kabèh using AWB
c (ndandani pangéjaning tembung, replaced: mawon → kémawon using AWB)
c (→‎Khusus: ndandani pangéjaning tembung, replaced: kabeh → kabèh using AWB)
 
 
== Khusus ==
Candi Badut ndue khusus yaiku lapik kang gadah duwur 2 meter tanpa dekorasi ing kabehkabèh, klebu mboten wonten bingkai. Dadine sering diarani sikil candi. wonten sisih kulon wonten tangga kang pipi tangga kang wujud ikal lemah.
 
== Perbingkaian ==
352.737

besutan