Singa: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
c
→‎Nami-nama kitha: éjaan, replaced: nami → nama (2) using AWB
Tidak ada ringkasan suntingan
c (→‎Nami-nama kitha: éjaan, replaced: nami → nama (2) using AWB)
Singa ugi asring dipundamel pralambang wonten ing sakathing nagari, pralambang wonten ing horoskop, lan sapanunggalanipun.
 
== Nami-naminama kitha ==
Singa ugi kathah dipunanggé naminama kitha. Ing andhap punika conthonipun:
* [[Singapura]]
* [[Leeuwarden]] wonten Negari Walandi.
352.737

besutan