Ki Ageng Gribig: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  8 sasi kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: dene → déné using AWB
(Kaca anyar: jmpl|Makam Ki Ageng Gribig '''Ki Ageng Gribig''' ya iku salah siji tokoh saka abad XVI. Miturut riwayat asal usule saka Giri, dene banjur dhedhekah ing Dhu...)
 
c (→‎top: éjaan, replaced: dene → déné using AWB)
 
[[Gambar:Makam gribig.jpg|jmpl|Makam Ki Ageng Gribig]]
'''Ki Ageng Gribig''' ya iku salah siji tokoh saka abad XVI. Miturut riwayat asal usule saka Giri, denedéné banjur dhedhekah ing Dhusun Gribig kang saiki klebu in laladan [[Jatinom, Jatinom, Klathèn|Jatinom]], Klathen lan uga sumare ing kono.
 
Kyai agêng Gribig punika putranipun Sèh Kalangan. Nalika ngrasuk agami Islam asma: Sèh Wasi Bagêna II. Sèh Kalangan putranipun Sèh Pikirlêmbara, nalika ngrasuk agami Islam asma: Sèh Wasi Bagêna I. Sèh Wasi Bagêna I, putranipun Radèn Mas Guntur, Radèn Mas Guntur putranipun Sinuhun Brawijaya.
352.737

besutan