Kakawin Nītiśāstra: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 sasi kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: perkawis → prakawis using AWB
(→‎Sumber: éjaan)
c (→‎top: éjaan, replaced: perkawis → prakawis using AWB)
 
'''''Kakawin Nītiśāstra''''' punika satunggaling [[kakawin]] ing [[basa Jawi Kina]]. Isinipun punika perkawisprakawis ngèlmu kasampurnan agesang.
 
==Sumber==
352.737

besutan