Noorca M. Massardi: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
→‎Asiling Karya: éjaan, replaced: sak punika → sapunika using AWB
c (fix homoglyphs: convert Cyrillic characters in san[ѐ]sipun to Latin)
c (→‎Asiling Karya: éjaan, replaced: sak punika → sapunika using AWB)
 
* Sayembara Penulisan Lakon Pamaréntah Laladan Jawa Barat Kuda-Kuda (1975).
Lakon – lakon sanèsipun inggih punika wonten Growong (1982), Mereka Berdua (1982), Kertanagara (1973), lan Bhagawad Gita (1972).
Déné novelipun ingkang sampun kapacak dados cariyos sambung ing Harian [[Kompas]] ingkang sampun dipunwedalaken déning PT [[Gramedia]] ing antawisipun inggih punika “Sekunum Duri ([[1978]]) lan “Mereka Berdua” (1981), lan skenarionipun Sekuntum Duri sampun dipundamel dados filem déning PT Cipta Permai Indah Film ([[1979]]). Novelipun ingkang kaping tiga ingkang medal ing sasi [[September]], kanthi dhasaring cariyos inggih punika tragedi September 1965 dipunwedalaken déning PT Tiga Serangkai, [[Sala]] ([[2006]]), lan sak dѐrѐngipun sampun naté kapacak wonten ing cariyos sambung ing harian Media Indonésia, Jakarta, (2 Juni-30 September 2002) kanthi irah-irahan, “ Perjalanan Darius. Novelipun ingkang kaping sekawan, kanthi irah-irahan ”, “d.I.a” taksih kaserat dados cariyos sambung ing koran Seputar Indonésia wiwit tanggal [[10 Januari]] [[2007]] ngantos sak punikasapunika..
 
== Pangaji-aji ==
352.737

besutan