Masakan Padang: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  11 sasi kepungkur
c
→‎Pengelolaan: éjaan, replaced: sak punika → sapunika (2) using AWB
c (→‎top: ndandani pangéja, replaced: Amérika Sarékat → Amérikah Sarékat using AWB)
c (→‎Pengelolaan: éjaan, replaced: sak punika → sapunika (2) using AWB)
 
 
Penentuan kawontenan panggènan usaha kanggé rumah makan masakan padang manawi langkah utami kanggé namtuaken supados saged sukses utawi boten usaha punika <ref>Rachmawati, Mila, ''Sukses Bisnis Rumah Makan Padang'', Niaga Swadaya, ISBN 978-979-1477-74-1.</ref>.
ing limrahipun manajemen rumah makan Padang dipunkelola déning kulawarga utawi kaum kerabat sekampung<ref>Alamsyah, Yuyun, ''Bangkitnya Bisnis Kuliner Tradisional'', hlm 87, Elex Media Komputindo, ISBN 978-979-27-4117-9.</ref>. Pengelola rumah makan Padang kathah nganut falsafah Minang ingkang demokratis, kados ta ''berat sama dipikul, ringan sama dijinjing'', sak punikasapunika katingal saking pembagian kauntungan ingkang dipunbageaken saben satus dinten kanggé merdamel, kaliyan sistem bagi kasil dhedhasar indeks prestasi. Cara kadas punika, bakal dorong karyawan kanggé prestasi, sadaya punika bakal usahake ngelayani tamu ingkang apik supados tamu kemau dateng malih. Sistem bagi hasil<ref>Alamsyah, Yuyun, ''Bangkitnya Bisnis Kuliner Tradisional'', hlm 90, Elex Media Komputindo, ISBN 978-979-27-4117-9.</ref> kadas punika dadosaken karyawan ngeraos derek gadhah perusahaan. kanggé mahami pengelolaan rumah makan, saben karyawan kedah nglampahi prosès pengkaderan jangkep khas rumah makan. Biasanya karier punika dipunwiwiti saking girah piring, lajeng ningkataken dados penyiap panganan, ngelayani tamu, [[kasir]], ngantos dados manajer.
[[Pelayan]] rumah makan Padang ingkang kathah [[lanang]]. Pelayan rumah makan Padang gadhah kaunikan ingkang nyajiaken panganan. Mereka badhé beta jumlah [[piring]] panganan kanthi langsung kaliyan tingkat-tingkat utawa tumpuk-tumpuk kaliyan kalih belah utawa pérangan tangan nanging tanpa dawah. sak punikasapunika dipunwastani [[atraksi]] ingkang cekap narik kawigtosan tamu.
 
== Jaringan ==
352.737

besutan