Asep S. Sambodja: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  11 sasi kepungkur
c
→‎Pendidikan: éjaan, replaced: sak punika → sapunika using AWB
c (→‎Padamelanipun: éjaan, replaced: perkawis → prakawis using AWB)
c (→‎Pendidikan: éjaan, replaced: sak punika → sapunika using AWB)
 
* [[SMP]]N 1 Ungaran, Semarang
* [[SMA]]N 1 Ungaran, Semarang
* S-1 Jurusan Sastra Indonesia Fakultas Sastra (sak punikasapunika dados Program Studi Indonesia Fakultas Ilmu Budaya) [[Universitas Indonesia]], Dhépok ([[1993]])
 
== Padamelanipun ==
352.737

besutan