Radhar Panca Dahana: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  11 sasi kepungkur
c
→‎Padamelanipun: éjaan, replaced: sak punika → sapunika using AWB
c (→‎Penghargaan: ndandani pangéjaning tembung, replaced: paling saé → ingkang saé piyambak, ingkang ingkang → ingkang using AWB)
c (→‎Padamelanipun: éjaan, replaced: sak punika → sapunika using AWB)
 
== Padamelanipun ==
Radhar miwiti debut dados sastrawan wiwit yuswanipun 10 taun saking cerpenipun ingkang kapacak wonten ing Harian ''[[Kompas]]'', "Tamu Tak Diundang". Lajeng nerasaken ing babagan jurnalistik dados redaktur tamu malalah ''[[Kawanku]]'' ([[1977]]), reporter lepas ngantos dados pemimpin redaksi ing sapérangan médhia kados ta ing kalawarta ''[[Hai]]'', ''Kompas'', ''Jakarta Jakarta'', ''Vista TV'', lan ''Indline.com''.
Lan sak punikasapunika piyambakipun dados ingkang njagi rubrik Gagasan ing Harian ''Kompas'' lan dados dhosèn ing [[Universitas Indonesia]].
== Penghargaan ==
* Kapilih dados salah satunggaling saking gangsal seniman mudha masa depan Asia versi NHK ([[1996]])
352.737

besutan