Taufik Wijaya: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: sak punika → sapunika using AWB
Tidak ada ringkasan suntingan
c (→‎top: éjaan, replaced: sak punika → sapunika using AWB)
 
[[Gambar:Taufik Wijaya.jpg|thumb|Taufik Wijaya]]
 
'''Taufik Wijaya''' inggih punika salah satunggaling pujangga saha sastrawan [[Indonésia]] ingkang taksih aktip ngasilaken karya- karyanipun. Taufik Wijaya miyos wonten ing [[Palembang]], [[Sumatra Selatan]], ing tangga [[25 Dhésèmber]] [[1970]]. Piyambakipun sak punikasapunika makarya kanggé [[detik.com]], kejawi tetep nguri- uri kesenian ingkang dipunkuaosi. Kajawi punika, Taufik Wijaya ugi yasa saha ngemunah majalah kabudayan [[Musi Terus Mengalir]].<ref name="internet 1">[http://dewan-kesenian.sumselprov.go.id/karya-detail/11/semua-pengumuman.html] GOL, TUNJUKKAN SURGA PADANYA (dipunundhuh tanggal 20 Januari 2013)</ref>
 
== Kulawarga ==
352.737

besutan