Pusat Data dan Informasi Kamentrian Pertahanan Indonesia: Béda antara owahan

c
→‎Sajarah: éjaan, replaced: sak punika → sapunika (2) using AWB
(→‎Struktur Organisasi: ganti isi, replaced: Dukungan → Panjurung)
c (→‎Sajarah: éjaan, replaced: sak punika → sapunika (2) using AWB)
 
# Ngrencanakaken program lan anggaran saha ''ketatausahaan lan kerumahtanggan pusat''.
== Sajarah ==
Wiwit sepisanan ngadeg ngantos sak punikasapunika, pusdating asring gontas- gantos nama lan struktur [[organisasi]], makaten ugi kaliyan kegiyatanipun, punika ngengingi kanthi ngrembakanipun tèknologi informasi ingkang langkung majeng, dados punika nyurung para anggota Pusdatin kanggé tansah ningkataken kinerja lan kualitasipun [[sumber daya manungsa]]. Prosès éwah- ewahaning Pusdatin kagambar kados andharan ing ngandhap punika.<ref>[http://pusdatin.dephan.go.id/organisasi2.php Perkembangan organisasi Pusdatin]</ref>:
# Data Processing Center Hankam
# Puspullahta Hankam ([[1975]] - [[1982]])
# Pusinfolahta Dephankam (1990 - [[2000]])
# Pusdatin Dephan (2000 - [[2009]])
# Pusdatin Kemhan (2009 - sak punikasapunika)
== Struktur Organisasi ==
Pusdatin Kemhan kapérang dados:<ref>[http://pusdatin.dephan.go.id/struktur.php Struktur organisasi Pusdatin]</ref>
352.737

besutan