Direktorat Jenderal Bea dan Cukai Kamentrian Kauangan Indonesia: Béda antara owahan

c
→‎top: éjaan, replaced: sak punika → sapunika using AWB
(→‎Sistem penjaluran: ganti isi, replaced: adhedhasar → dhedhasar (2))
c (→‎top: éjaan, replaced: sak punika → sapunika using AWB)
 
{{rapèkaké}}
[[Gambar:Logo_bea_cukai.png|thumb|Logo Bea Cukai]]
'''Direktorat Jenderal Bea dan Cukai''' asring dipuncekak kanthi cekakan '''DJBC''' utawi '''béya cuké''' inggih punika satunggaling nama saking instansi pamaréntah ingkang nglayani masarakat ing babagan [[pabean|kepabeanan]] lan [[cuké]]. Nalika taksih jaman penjajahan [[Walanda]], béya lan cuké asring dipunsebat kanthi sebatan ''duane''. Nanging kanthi ilining wekdal kanthi rawuhipun éra [[globalisasi]] sak punikasapunika, béya lan cuké asring dipunsebat ''customs''.
 
== Lembaga ==
352.737

besutan