Salman Yoga S: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  11 sasi kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: sak punika → sapunika using AWB
c (→‎Asiling Karya: éjaan, replaced: Sleman → Sléman using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: sak punika → sapunika using AWB)
 
[[Gambar:Salaman yoga.jpg|thumb|Salman Yoga S]]
 
'''Salman Yoga S''' utawi ingkang langkung misuwur kanthi nama '''S. Yoga''' inggih punika salah satunggaling sastrawan [[Indonésia]] ingkang miyos wonten ing [[Takengon]], [[Acèh Tengah]] ing tanggal [[5 Juli]] [[1973]], utawi ingkang sak punikasapunika yuswanipun 40 taun.<ref name="internet 3">[http://penyairnusantaraaceh.blogspot.com/2011/03/salman-yoga-s.html] Salman Yoga S (dipunundhuh tanggal 26 Januari 2013)</ref> Yoga inggih lulusan saking sarjana Komunikasi dan Penyiaran [[Islam]] [[Universitas Muhammadiyah Yogyakarta]] (UMY), lan piyambakipun ugi ngrampungaken program pascasarjana ing babagan ''Magister of Art'' ing salah satunggaling pawiyatan luhur ing [[Medan]].
 
== Padamelanipun ==
352.737

besutan