Juperta Panji Utama: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  11 sasi kepungkur
c
→‎Padamelanipun: éjaan, replaced: sak punika → sapunika using AWB
(→‎Padamelanipun: ganti isi, replaced: Zakat → Jakat)
c (→‎Padamelanipun: éjaan, replaced: sak punika → sapunika using AWB)
 
== Padamelanipun ==
Ing taun [[1987]] – [[1990]], Panji dados Ketua Forum Semesta Lampung. Lajeng ing taun [[1993]] – [[1996]] ngantos taun [[2001]], piyambakipun gabung kaliyan Komite Litbang dan Sastra Dewan Kesenian Lampung. Ing taun punika ugi, Panji dados Redaktur tamu Musik dan Film Harian Lampung Post. Ing taun 1996, Panji dados karyawan ing perusahaan perkebunan PTPN VII.
Panji ugi asring gadhah kalih padamelan ing setungal wekdal, saking daos Koordinator Wartawan lan Redaktur Budaya Sumatra Post ing taun 1998 – 2001, lan ngrangkep dados asistèn dhosèn Komunikasi Massa, Komunikasi Bisnis, lan Fotografi ing [[Unversitas Tulang Bawang]] lan Universitas Lampung (ing taun 1999 – 2000). Lajeng Panji gabung ing Divisi Pendidikan Komite Antikorupsi (KoAK) ing taun 2000 – 2001, lan sukses ing wekdal tigang kalungguhan. Salajengipun, Panji nerasaken makarya dados Redaktur Pelaksana kalawarta Pendar ugi dados Corporate Communication Head Dompet Dhuafa Republika ing taun 2001 – [[2002]]. Lajeng piyambakipun dipunangkat dados Ketua Lembaga Amil Jakat Daerah (LAZDa) Lampung Peduli ing taun 2003 ngantos sak punikasapunika. Panji ugi njabat dados Sekretaris Hubungan Kerja Sama dan Komunikasi Masarakat Ékonomi Syariah (MES) Lampung ing periode [[2005]] – [[2008]]. Namanipun Juperta Panji Utama ugi sampun misuwur ing kalangan BMI Hongkong wiwit Pebruari 2012.<ref name="internet 2">[http://www.ddhongkong.org/tag/juperta-panji-utama/] Juperta Panji Utama, Berdayakan Kaum Dhuafa di Lampung Peduli
(dipunundhuh tanggal 25 Januari 2013)</ref>
 
352.737

besutan