Cithakan:Tepas/gagrag.css: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  1 sasi kepungkur
Murungaké owahan 1535525 déning N219 (rembugan)
(Murungaké owahan 1535525 déning N219 (rembugan))
Tenger: Pawurungan
}
.bajas {
background-image: url("//upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8e/82eb/Wikipola_Kreasi_Kawung%C3%81rvu-r%C3%A1nes-njuolla-b.pngsvg");
}
.vulos {
1.936

besutan