Cithakan:N219 bak wedhi: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  1 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan sumber
Tenger: Besutan sumber
| 3 = Wagé
| ''Error slur''
}},<br />Tanggal [[{{LOCALDAY#time: j | +7 hours }} {{LOCALMONTHNAMEGEN#time: F | +7 hours }}]] [[{{LOCALYEAR#time: Y | +7 hours }}]].
 
Wikipédia Jawa<br />duwéni gunggung artikel '''[[Special:Statistics|{{NUMBEROFARTICLES}} wiji]]'''.
1.936

besutan