Sop getih babi: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  1 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Digawé kanthi mertal kaca "Pork blood soup")
 
 
[[Gambar:Namtok-noodles102.jpg|jmpl|''[[Nam tok|Kuaitiao nam tok]]'' yaiku sup mi Thailand; salah sawijining bahan utamane yaiku getih mentah.]]
'''Sup getih babi''' minangka [[Sop|sup]] sing nggunakake [[Sarén|getih]] [[daging babi]] minangka bahan utamane. Bahan-bahan tambahan bisa uga kalebu barley lan herbal kayata marjoram, <ref>{{Cite web|url=http://blogs.villagevoice.com/forkintheroad/2012/01/minutes_of_the_1.php|title=Minutes of the Organ Meat Society, Five-Course Dinner at Hospoda|last=Sietsema, Robert|date=January 28, 2012|publisher=[[Village Voice]]|access-date=7 September 2014}}</ref> uga panganan lan bumbu liyane. Sawetara jinis sing disiapake karo getih daging babi coagulated lan daging babi coagulated liyane jeroan, kayata usus, ati lan jantung.
 
== Rujukan ==