Lefsé: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  1 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Digawé kanthi mertal kaca "Lefse")
 
 
 
{{Infobox food|image=[[File:Lefse on a griddle.jpg|frameless]]|caption=Lefse on a griddle}}'''Lefse''' ( {{IPA-no|ˈlɛ̀fsə}} ) minangka roti tradisional Norwegia sing lembut. Digawe saka kentang (asring, nanging ora mesthi), [[glepung]], mentega, lan [[susu]] utawa [[Krim (ombènan)|krim]] . <ref name="zanger">{{Cite book|title=The American Ethnic Cookbook for Students|last=Zanger|first=Mark|date=2001|publisher=ABC-CLIO}}</ref> Wis masak ing wajan gedhe lan rata. Piranti khusus digunakake kanggo nyiyapake turahan, kalebu tongkat kayu dawa lan pin giling khusus kanthi alur jero.
 
== Rujukan ==
[[Kategori:Kaca sing nganggo sintaksis gambar lawas]]