Babi panggang: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  1 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Digawé kanthi mertal kaca "Babi panggang")
 
 
[[Gambar:Babi_panggang_speciaal_met_nasi.jpg|ka|jmpl|227x227px|A Walanda 'babi panggang speciaal nasi ketemu', sing populer takeaway kombinasi ing Walanda saka daging babi goreng karo sauce lan masak beras]]
Ing tlatah liyane ing Indonesia lan uga Malaysia, ing endi wong-wong Tionghoa minangka populasi olahan daging babi utama, ''babi panggang'' bisa dadi istilah lokal kanggo masakan daging babi Tionghoa standar - ''babi panggang putih'' yaiku ''siu yook'' ({{Lang|zh|燒肉)}} ), lan ''babi panggang merah'' iku ''[[Char siu|char char siu]]'' ({{Lang|zh|叉燒}})).
 
== Rujukan ==
[[Kategori:Saos]]
[[Kategori:Olah-olahan Walanda]]