Stroganoff sapi: Béda antara owahan

569 bèt wis ditambahake ,  9 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Digawé kanthi mertal kaca "Beef Stroganoff")
 
 
{{Infobox food|name=Beef Stroganoff|image=Beef Stroganoff-02 cropped.jpg|image_size=250px|caption=A plate of beef Stroganoff with rice|alternate_name=|country=[[Russian Empire]]|region=[[Eastern Europe]]|creator=|course=[[Main course|Main]]|type=|served=Hot|main_ingredient=[[Beef]], [[Smetana (dairy product)|smetana]] ([[sour cream]])|variations=[[Chicken as food|Chicken]] Stroganoff, sausage Stroganoff, mushroom Stroganoff|calories=|other=}}'''Daging sapi Stroganoff''' utawa '''daging sapi Stroganov''' (basa {{Lang-rus|бефстроганов|befstróganov}} <ref></ref> ) minangka [[Masakan Rusia|sajian]] saka [[Pérangan daging sapi|daging sapi sing]] [[Kangkung cah trasi|diiris]] saka [[Masakan Rusia|Rusia sing]] [[Kangkung cah trasi|disajik]] ing saus nganggo smetana ( [[krim asem]] ). Saka asale ing pertengahan abad kaping-19 Rusia, iki wis misuwur ing saindenging jagad, kanthi jinis sing beda saka resep asline.
 
'''Daging sapi Stroganoff''' utawa '''daging sapi Stroganov''' (basa {{lang-rus|бефстроганов|befstróganov}}<ref>{{cite encyclopedia
| editor = В. В. Лопатин
| encyclopedia = Русский орфографический словарь
| title = Бефстроганов
| location = Москва
| publisher = Азбуковник
| year = 1999
| url = http://lopatin.academic.ru/8478/бефстроганов
| ref = {{harvid|Lopatin|1871}}
}} [{{cite encyclopedia
| editor = V. V. Lopatin
| encyclopedia = Russian Orthographic Dictionary
| title = Beef Stroganov
| location = Moscow
| publisher = Azbukovnik
| year = 1999
| language = Russian
}}]</ref>) minangka [[Masakan Rusia|sajian]] saka [[Pérangan daging sapi|daging sapi sing]] [[Kangkung cah trasi|diiris]] saka [[Masakan Rusia|Rusia sing]] [[Kangkung cah trasi|disajik]] ing saus nganggo smetana ( [[krim asem]] ). Saka asale ing pertengahan abad kaping-19 Rusia, iki wis misuwur ing saindenging jagad, kanthi jinis sing beda saka resep asline.
 
== Rujukan ==
{{reflist}}
[[Kategori:Olah-olahan Ruslan]]