Khanom khrok: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  1 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Digawé kanthi mertal kaca "Khanom khrok")
 
 
 
''Khanom khrok'' wangi, legi lan teksture uga alus saka santen. Olahan sing padha uga bisa ditemokake ing Bangladesh, Myanmar (ing endi dikenal minangka mont lin maya ), [[Olah-olahan Laos|Laos]], [[Olahan Kamboja|Kamboja]], India Selatan (ing endi diarani Paddu, Paniyaram utawa Gundpongalu) lan [[Masakan Indonésia|Indonesia]] (ing endi diarani [[Srabi|serabi]] ).
 
== Rujukan ==