Parembugan Naraguna:Wiwik P: Béda antara owahan

522 bèt wis ditambahake ,  1 sasi kepungkur
Tenger: Besutan sumber
}}
--[[Mirunggan:Kontribusi pengguna/36.72.214.102|36.72.214.102]] 16 Juli 2020 07.59 (UTC)
 
== Aja lali artikel dirapèkaké ==
 
Halo {{ping|Wiwik P}}, yèn mertal artikel nganggo piranti pertalan aja lali mriksa artikelé yèn wis kababar ana ing Wikipédia banjur dirapèkaké manèh sarana pambesutan visual utawa pambesutan sumber, yha. Rujukan minangka salah sawijining pérangan artikel kang akèh sing rusak nalikané gawé artikel nganggo piranti pertalan.
 
Matur nuwun. [[User:The tortoiseshell cat|A Cat 🐈]] '''·''' [[User talk:The tortoiseshell cat|(Parembugan)]] 8 Oktober 2020 13.34 (UTC)