Spaghetti alla puttanesca: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  1 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Digawé kanthi mertal kaca "Spaghetti alla puttanesca")
 
 
 
'''''Spaghetti alla puttanesca''''' ( {{IPA-it|spaˈɡetti alla puttaˈneska|pron}} ; ing [[Basa Itali|basa Italia]] ) yaiku olahan [[pasta]] [[Olahan Itali|Italia sing]] ditemokake ing Naples ing pertengahan [[Abad ping 20|abad kaping 20]] . Bahan-bahane biasane kalebu [[tomat]], [[Lenga jaétun|lenga zaitun]], [[Jaétun|zaitun]], caper, lan [[Bawang|bawang putih]], saliyane pasta. {{Sfn|Zanini De Vita|Fant|2013}}
 
== Rujukan ==
[[Kategori:Olah-olahan Itali]]