Crespéou: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  1 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Digawé kanthi mertal kaca "Crespéou")
 
 
{{Infobox food|name=Crespéou|image=Lou crespeou.JPG|image_size=250px|caption=Crespéou of [[Piolenc]]|alternate_name=''trouchia''<br />''omelette à la moissonneuse''|country=[[France]]|region=[[Avignon]] and [[Comtat Venaissin]]|creator=|course=Main|type=|served=Cold|main_ingredient=[[Egg (food)|Eggs]], various flavoring vegetables|variations=|calories=|other=}}A '''crespéou''' (basa {{IPA-fr|kʁεs.pe.u|lang}} ) yaiku kue Provençal sing gurih sing digawe saka omelet kanthi bumbu lan janganan sing ditumpuk ing lapisan. Panganan kasebut bisa dipangan adhem, kadhang diiringi coulis tomat. Resep sing katon asli Avignon lan Haut-Vaucluse ( Piolenc lan Orange ), wis populer ing saindhenging kabupaten Venaissin, wilayah Provence, lan deso ing sekitar [[Nice]] . <ref name="Dico246">Jacques Marseille (sous la direction de), ''Dictionnaire de la Provence et de la Côte d'Azur'', Éd. Larousse, Paris, 2002. {{ISBN|2035751055}}, p. 246.</ref>
 
== Rujukan ==