Bakkwa: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  1 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Digawé kanthi mertal kaca "Bakkwa")
 
 
 
Bakkwa digawe kanthi teknik pengawetan lan persiapan daging sing asale saka [[Républik Rakyat Cina|China]] . <ref name="leistner306">{{Cite book|title=The microbiological safety and quality of food: Volume 1|last=Leistner|first=Lothar|publisher=Aspen Publishers|year=1999|isbn=978-0-8342-1323-4|editor-last=Lund, Barbara M.|location=Gaithersburg|pages=306|display-editors=etal}}</ref> Cara produksi umume tetep ora owah sajrone pirang-pirang abad, nanging teknik kasebut wis saya apik. Biasane digawe saka [[daging babi]], [[Pérangan daging sapi|daging sapi]], utawa [[daging domba]], sing diolah nganggo rempah-rempah, gula, uyah lan kecap, banjur dikeringake ing rak udakara {{Convert|50|to|60|C}} menyang kegiatan banyu pungkasan antara 0,60 lan 0,69. <ref>{{Cite book|title=Micro-organisms in foods 6: Microbal ecology of food commodities|publisher=Kluwer Academic / Plenum Publishers|year=2005|isbn=978-0-306-48675-3|editor-last=International Commission on Microbiological Specifications for Foods|edition=2nd|location=New York|page=68}}</ref>
 
== Rujukan ==
[[Kategori:Olah-olahan Indonésia]]
[[Kategori:Artikel ngandhut tulisan abasa Cina]]