Babi rajang: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  1 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Digawé kanthi mertal kaca "Pork chop")
 
[[Gambar:Pork_chops_served.jpg|ka|jmpl|235x235px|Daging babi, dimasak lan disajikake]]
'''Rajangan daging babi''', kaya potongan daging liyane, yaiku potongan dowo sing digawe jejeg karo tulang punggung babi lan biasane ngemot [[Balung iga|iga]] utawa bagean vertebra. [[Daging babi|Daging]] babi ora diproses lan luwih ramping tinimbang potongan liyane. <ref name=":0">{{Cite news|url=http://modernfarmer.com/2014/03/pork-101/|title=Pork 101: Know Your Cuts - Modern Farmer|date=2014-03-12|work=Modern Farmer|access-date=2017-06-14|archive-url=https://web.archive.org/web/20170916095305/https://modernfarmer.com/2014/03/pork-101/|archive-date=2017-09-16|language=en-US}}</ref> rajangan umume digunakake minangka bagean individu.
 
== Rujukan ==