Kulit babi: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Digawé kanthi mertal kaca "Pork rind")
 
 
Panganan bisa dilakoni, goreng ing lemak, utawa panggang kanggo ngasilaké jinis saka daging babi cracklings (US) utawa scratchings (UK) ; iki disajikake ing potongan cilik minangka cemilan utawa sajian. <ref name="freshersfoods">{{Cite web|url=http://freshersfoods.com/history-of-pork-scratchings/|title=History of pork scratchings|publisher=Freshers Foods|archive-url=https://web.archive.org/web/20121209035852/http://freshersfoods.com/history-of-pork-scratchings/|archive-date=9 December 2012|access-date=1 November 2012}}</ref> Goreng ngasilake lemak, dadi luwih cilik.
 
== Rujukan ==
[[Kategori:Kulit]]
[[Kategori:Olah-olahan Tanah Thai]]