Weteng babi: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  1 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Digawé kanthi mertal kaca "Pork belly")
 
 
{{Infobox nutritional value|image=[[File:Schweinebauch-2.jpg|300px]]|caption=Uncooked pork belly|name=Pork belly|serving_size={{convert|100|g}}|kJ=2167|carbs=0 g|fat=53 g|protein=9.34 g|noRDA=yes|source=<ref>https://fdc.nal.usda.gov/fdc-app.html#/food-details/167812/nutrients</ref>}}'''Weteng daging babi''' minangka rajangan [[Daging|daging tanpa]] lemak sing tanpa tulang saka [[weteng]] babi . [[Daging babi|Weteng babi]] iki misuwur banget ing masakan Hispanik, Tionghoa, Denmark, Korea lan Filipina.
 
== Rujukan ==
[[Kategori:Olah-olahan Jepang]]
[[Kategori:Olah-olahan Koréa]]