Frikandel: Béda antara owahan

547 bèt wis ditambahake ,  1 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Digawé kanthi mertal kaca "Frikandel")
 
 
[[Gambar:Frikandel_speciaal_met_verse_frieten.jpg|jmpl|''Spesifikasi frikandel buatan omah'' kanthi kentang goreng]]
[[Gambar:Patat_speciaal_and_frikandel_speciaal.jpg|jmpl|''Spektrum spesialis frikandel'' lan ''frikandel'' dadi snackbar Walanda]]
 
A '''frikandel''' (Pangucapan Dutchbasa pronunciation:Walanda [{{IPA-nl|frikɑnˈdɛl] ([[null|pra=-|BabaganNl-frikandel.ogg}}; swara iki]] ;jamaké '''frikandellen''' jamak) minangka nyamikan tradisional sing asale saka Negara-negara Low sajarah ( [[Walanda]], [[Bèlgi|Belgia]] lan sisih lor [[Prancis]] ), sejenis asu panas daging cincang, <ref></ref>{{cite <refbook name="Gray000"></ref> sing versi modern dikembangake sawise Perang Dunia II. Sejarah cemilan iki ing Walanda Walanda wiwit abad kaping 17. <ref></ref>
| title = Let's Go
| publisher = Harvard Student Agencies
| year = 1976
| id = Original from the University of Michigan Digitized Nov 14, 2006
}}</ref><ref name="Gray000">{{cite book
| title = The Netherlands
| url = https://archive.org/details/netherlands00gray
| url-access = registration
| first = Jeremy
| last = Gray
| publisher = Lonely Planet
| year = 2004
| isbn = 1-74059-303-0
}}</ref>
sing versi modern dikembangake sawise Perang Dunia II. Sajarah cemilan iki ing Walanda Walanda wiwit abad kaping 17.
[[Kategori:Olah-olahan Walanda]]
 
== Rujukan ==
{{reflist}}