Cithakan:AdvancedSiteNotices: Béda antara owahan

c
tanpa ringkesan besutan
(+Usulan dadi panata (Bennylin) ing Wikisastra)
Tenger: Besutan sumber Dibalèkaké
c
Tenger: Besutan sumber Dibalèkaké
---ALL---
 
-->{{AdvancedSiteNotices/item|Tut Wikipédia Jawa ana ing [[Gambar:Facebook circle pictogram.svg|14px|link=https://www.facebook.com/jvwiki]] '''[https://www.facebook.com/jvwiki Facebook]''', [[Gambar:Twitter Logo.png|15px|link=https://twitter.com/jvwikipedia]] '''[https://twitter.com/jvwikipedia Twitter]''', [[Gambar:Telegram logo.svg|14px|link=http://telegram.me/jvwiki]] '''[https://telegram.me/jvwiki Telegram]''', lan [[Gambar:Instagram simple icon.svg|14px|link=http://instagram.com/jvwiki]] '''[https://instagram.com/jvwiki Instagram]'''}}<!--
-->{{AdvancedSiteNotices/item|[[:wikt:Wiktionary:Warung Kopi#Panganggo:Bennylin (15 September 2020)|Usulan dadi panata tumrap Bennylin ing Wikisastra]]}}<!--
-->{{AdvancedSiteNotices/item|{{Ucapan riyaya Indonesia}}}}<!--
-->{{AdvancedSiteNotices/item|{{Ucapan riyaya Indonesia2}}}}<!--
1.355

besutan