Pandhangan Yahudi babagan perkawinan: Béda antara owahan

c
→‎Rujukan: ndandani saltik using AWB
(Digawé kanthi mertal kaca "Jewish views on marriage")
 
c (→‎Rujukan: ndandani saltik using AWB)
 
Pandhangan wong Yahudi babagan perkawinan, miturut sejarah, nyediakake hak kitab <ref>Exodus 21:10</ref> kanggo garwa sing ditampa dening garwane. Perkawinan dipungkasi amarga dokumen perceraian sing diwenehake wong lanang marang garwane, utawa amarga pati salah sawijining pihak. Rerincen tartamtu, utamane minangka proteksi kanggo garwane, ditambahake ing jaman Talmud .
 
== RujukanRujukan ==
352.737

besutan