Naraguna:Wiwik P/Tin: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  11 sasi kepungkur
c
→‎top: ndandani saltik using AWB
c (Céréales Killer ngalih kaca Panganggo:Pratiwiwdri/Tin menyang Panganggo:Wiwik P/Tin: Otomatis ngalih kaca nalika ngganti jeneng panganggo "Pratiwiwdri" dadi "Wiwik P")
c (→‎top: ndandani saltik using AWB)
 
 
{{Taxobox|name=Tin|status=LC|image=Fig tree.jpg|image_width=250px|image_caption=Daun dan buah tin|regnum=[[Plantae]]|divisio=[[Flowering plant|Magnoliophyta]]|classis=[[Magnoliopsida]]|ordo=[[Rosales]]|familia=[[Moraceae]]|genus=''[[Ficus]]''|subgenus=''Ficus''|species='''''F. carica'''''|binomial=''Ficus carica''|binomial_authority=[[Carolus Linnaeus|L.]]}}
'''Tin''' utawa '''Ara''' ( ''Ficus carica'' [[Carolus Linnaeus|L.]] ) ya iku salah sawijining jinis [[Tetuwuhan|tanduran]] sing ngasilaké [[Woh|woh-wohan]] kang bisa dipangan saka [[Asia Kidul-kulon|Asia Kulon]] . Woh iki dijenengi padha. Jeneng "Tin" dijupuk saka [[basa Arab]], uga dingerteni minangka jeneng "Ara" (woh Ara / wit Ara), dene ing basa [[Basa Inggris|Inggris]] diarani ''fig'' (wit ''ara'' utawa "woh ''ara'' "), nanging isih ana ing sanak kadhang saka wit ringin saka banyan sing padha, yaiku ''Ficus'' .
352.737

besutan