Udan daging Kentucky: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
Bot: Owahan kosmètik
c (Bot: Owahan kosmètik)
'''Udan daging Kentucky''' minangka kedadeyan sing ana ing antarane jam sewelas nganti jam rolas sajrone sawetara menit tanggal 3 Maret 1876, ing endi umume potongan daging abang ukurane 2 nganti 2 inci (5 cm × 5 cm); kanthi paling ora ana siji yaiku 4 nganti 4 inci (10 cm × 10 cm) tiba saka langit ing area 100-by-50-yard (91 nganti 46 meter) cedhak pamukiman Rankin ing Bath County, Kentucky.<ref name=Fort>{{cite book |first=Charles |last=Fort |authorlink=Charles Fort |title=The Book of the Damned |url=https://books.google.com/books?id=lW1HAAAAIAAJ&printsec=frontcover&dq=Charles+Fort,+Book+of+the+Damned&hl=en&sa=X&ved=0CCYQ6AEwAGoVChMI86DNluCKyAIVEVeICh3vWwmT#v=onepage&q=Kentucky&f=false |pages=45&ndash;4645–46 |location=New York |publisher=[[Boni and Liveright]] |year=1919 |oclc=2062036 }}</ref> Ana sawetara panjelasan babagan kepiye kedadeyan iki lan apa "daging", sing paling misuwur yaiku teori wulung, ing endi klompok wulung kasebut regurgitasi panganan; lan potongan kasebut ambruk ing bumi kanthi dhuwur sing cukup akeh. Jinis daging sing tiba durung dingerteni, sanajan ana macem-macem laporan sing diarani daging sapi, wedhus, rusa, beruang, jaran, utawa uga daging manungsa.
 
== Rujukan ==
{{reflist}}
 
[[Kategori:Misteri]]
 
[[en:Kentucky meat shower]]
8.666

besutan