Celup endhog: Béda antara owahan

26 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
Bot: Owahan kosmètik
(Digawé kanthi mertal kaca "Egg wash")
 
c (Bot: Owahan kosmètik)
 
[[Gambar:Green_tomatoes_in_an_egg_wash.jpg|jmpl|240x240px|Tomat ijo ing wisuh endhog]]
'''Cuci endhog''' yaiku endhog sing diantemi, kadang dicampur karo cairan liyane kayata [[banyu]] utawa [[susu]], sing kadang disikat menyang permukaan kue sadurunge dipanggang. Panganan endhog uga digunakake minangka langkah ing proses breading panganan, nyediakake landasan kanggo breading kanggo kelet kanggo. Cuci [[Calzone|endhog]] uga bisa digunakake ing [[Calzone|calzonescalzone]]s utawa ing [[iwak]] . <ref>[https://books.google.com/books?id=kpVesjhECy0C&pg=PT166&dq=%22an+egg+wash+is%22 Rick Marx, ''The Everything Grilling Cookbook'', Everything Books, p. 157, 2004.]</ref> <ref>[https://books.google.com/books?id=1dI5S3modXsC&pg=PA115&dq=%22an+egg+wash+is%22 Jean Kerr, Spencer Smith, ''Mystic Seafood'', Globe Pequot, p. 115, 2006.]</ref>
 
== Rujukan ==
8.666

besutan