Chandrakala: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
using AWB
(Digawé kanthi mertal kaca "Chandrakala (dessert)")
 
c (using AWB)
 
[[Gambar:Chandrakalaa.jpg|al=|jmpl|Chandrakala]]
'''Chandrakala''' minangka panganan cuci mulut saka Bihar, padha karo gujia . <ref>[http://timesofindia.indiatimes.com/life-style/home-garden/Holi-2016-Planning-to-host-a-Holi-party/articleshow/51496182.cms Holi 2016: Planning to host a Holi party?]. The Times of India, 22 March 2006.</ref> Tutup njaba digawe saka glepung lan isian biasane digawe nganggo woh-wohan garing kaya [[kismis]], [[Krambil|klapa]], almond, lan [[Jambu ménté|gajus]], uga khoa, semolina, [[kapulaga]], gula, lan pistachio . <ref>[https://archive.today/20130204064150/http://www.threepeppercorn.com/recipe/dessert/chandrakala.html]</ref> Chandrakala entuk jeneng kasebut saka bentuk kasebut. Chandrakala yaiku Chandran tegese [[Rembulan|Bulan]], mula wujud kaya setengah wulan. <ref>{{Cite web|url=https://www.sharmispassions.com/suryakala-chandrakala-sweet-recipe/|title=Suryakala chandrakala sweet}}</ref>
 
== Referensi ==
8.666

besutan