Zapiekanka: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
using AWB
(Digawé kanthi mertal kaca "Zapiekanka")
 
c (using AWB)
 
 
{{Infobox food|name=Zapiekanka|alternate_name=Polish pizza|image=File:Polish "Zapiekanka".jpg|caption=A typical ''{{lang|pl|zapiekanka}}'' served on a paper tray|country=[[Poland]]|served=Hot|main_ingredient=[[Baguette]], [[Agaricus bisporus|button mushrooms]], [[cheese]]|variations=}}'''''{{Lang|pl|zapiekanka}}''''' ( {{IPA-pl|zapʲɛˈkaŋka}} ; jamak: ''{{Lang|pl|zapiekanki}}'' , {{IPA-pl|zapʲɛˈkaŋkʲi|pron}} ), uga dikenal minangka '''pizza Polandia,''' {{Sfnp|Bush|2012}} iku panggang mbukak-pasuryan sandwich digawe saka ngiris [[baguette]] utawa muter dawa saka roti, paling ndhuwur karo [[Kangkung cah trasi|oseng]] [[Jamur kancing|jamur putih]], [[Kèju|keju]] lan uga kadang liyane kayata [[Ham]] . Disedhiyakake panas kanthi [[Saos tomat|saus tomat]], dadi panganan panganan sing populer ing [[Polen|Polandia]] wiwit taun 1970an.
 
== RujukanRujukan ==
8.666

besutan