Prudnik: Béda antara owahan

358 bèt wis ditambahake ,  2 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrasi 1 pranala interwiki, karena telah disediakan oleh Wikidata pada item d:q986984)
 
! colspan="2" | Katrangan cekak
|- style="background: #ffffff;"
| [[Provinsi ing Polen|Provinsi]]: ||... [[provinsi Opole]]
|- style="background: #ffffff;"
| Jembar: ||...20,48 [[kilomèter persegi|km²]]
|- style="background: #ffffff;"
| [[PadunungSing ndunungi]]: ||21...170 jiwa (30 Juni 2018)
|- style="background: #ffffff;"
| Pelat nomer kendaran motor: || <tt>...OPR</tt>
|- style="background: #ffffff;"
| Alamat<br />balé kutha: ||ul... Kościuszki 3<br />...48-200 {{PAGENAME}}Prudnik
|- style="background: #ffffff;"
| Situs wèb resmi: || https://prudnik.pl/
|-
! colspan="2" | Pulitik
|- style="background: #ffffff;"
| Walikutha: ||...Grzegorz Zawiślak
|}
 
'''Prudnik''' ([[basa Jerman|Jerman]] ''Neustadt'') iku siji kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 21...170 jiwa.
 
== Kutha-kutha kembar ==
* {{Flag|GER}} [[Northeim]] – wiwit taun 1990
* {{Flag|CZE}} [[Bohumín]] – wiwit taun 2000
* {{Flag|UKR}} [[Nadvirna]] – wiwit taun 2000
* {{Flag|CZE}} [[Krnov]] – wiwit taun 2002
* {{Flag|ITA}} [[San Giustino]] – wiwit taun 2002
 
[[Kategori:Kutha ing Polen]]
3

besutan