Perang Jawa (1741–1743): Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  9 sasi kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
{{sajarah-stub}}-->
 
[[Kategori:Sajarah Jawa]]
[[Kategori:Perang nglibataké Walanda]]
[[Kategori:Perang nglibataké Indonésia]]
2.526

besutan