Tom James: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca anyar: {{Infobox football biography | name = Tom James | image = Thomas James 2014.jpg | image_size = 200 | caption = James main kanggo Cardiff City F.C.|Card...)
 
}}
 
'''Tom James''' (lair 15 April [[1996]]) yaiku pemain [[bal-balan]] profesional [[Wales]] sing main dadi [[Bek]] kanggo [[Wigan Athletic F.C.|Wigan Athletic]].
 
== Referensi ==
Naraguna anonim