Ki Kebo Kenanga: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
c
 
Sanajan agama [[Islam]] wis wiwit dianut déning sawetara wong Pengging, sabagéyan amarga piwulang Sèh [[Siti Jenar]], nanging Pengging tetep nulak tundhuk marang Demak.<ref name=":0" /> Ing wiwitan taun 1530-an, Demak ngirim pasukan manèh lan kasil ngrebut Pengging, ing kana Ki Kebo Kenanga uga tiwas.<ref name=":0" /> Wiwit kuwi Pengging dadi laladan ngisoré Demak.<ref name=":0" />
 
Sawisé Ki Kebo Kenanga sèda, putrané dirawat dèning [[KiNyai Ageng Tingkir]],; jenengé Mas Karèbèt utawa Jaka Tingkir.<ref name=":1" /> Nalika wis diwasa, dhèwèké banjur dadi panguwasa [[Kasultanan Pajang|Pajang]], kanthi sesebutan [[Hadiwijaya|Sultan Hadiwijaya]].<ref name=":1" />
 
== Uga delengen ==
2.526

besutan