Alamat IP: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  8 sasi kepungkur
c
Besutané 158.58.58.58 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané EmausBot
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl Dibalèkaké
c (Besutané 158.58.58.58 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané EmausBot)
Tenger: Pambalèkan
 
'''Report Spam Alamat IP''' utawa '''alamat protokol internèt''' (IP iku cekakan saka ''Internet Protocol Address'') iku kode kabèh piranti èlèktronis sing bisa nyambung marang [[internèt]].
 
[[Kategori:Internèt]]
4

besutan