Cecek: Béda antara owahan

594 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
"Isinen cecek-cecek ing ngisor iki"
(Wirjadisastra ngalih kaca Cecek nyang Cecak (kéwan))
 
("Isinen cecek-cecek ing ngisor iki")
Tenger: Ngilangi alihan Besutan sumber
{{Infobox punctuation mark|mark=.|name=Cecek utawa titik}}
#ALIH [[Cecak (kéwan)]]
'''Cecek''' utawa '''titik''' ya iku pada (cara Indonesia: ''tanda baca'') kang digunakaké kanggo nengeri pungkasaning sawiji [[ukara]] ing manéka basa. Tenger iki awujud cecek cilik sing disèlèhaké ing pungkasan sawiji baris saka sawiji ukara, kaya ta ing pungkasan ukara.<ref>{{Cite web|url=https://www.oxfordlearnersdictionaries.com/definition/english/period_1|title=period_1 noun|last=|first=|date=|website=Oxford Learner's Dictionaries|archive-url=|archive-date=|dead-url=|access-date=2020-10-25}}</ref>
 
== Rujukan ==
{{Reflist}}
 
[[Kategori:Pada]]
3.764

besutan