Andayaningrat: Béda antara owahan

403 bèt wis ditambahake ,  8 sasi kepungkur
Kaca anyar: {{inuse}} Pangeran Andayaningrat ya iku sawijining panguwasa Pengging, miturut ''Babad Tanah Jawi''. Dheweke minangka mantune Prabu Brawijaya, raja pungkasan ing Majapahit. Dh...
(Kaca anyar: {{inuse}} Pangeran Andayaningrat ya iku sawijining panguwasa Pengging, miturut ''Babad Tanah Jawi''. Dheweke minangka mantune Prabu Brawijaya, raja pungkasan ing Majapahit. Dh...)
(Ora ana béda)
2.526

besutan